Σχετικά με τις Εσπερίδες

“ Γαλήνη στην πολυτέλεια.. ”

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στη καρδιά του Πευκοχωρίου και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ και την παραλία του Πευκοχωρίου. Επίσης υπάρχουν και άλλα σημεία ενδιαφέροντος (παραλίες, εστιατόρια, και άλλα) σε κοντινή. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το a la carte σπιτικό πρωινό μας δίπλα στη πισίνα. Επιπλέον παρέχουμε pool bar, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, δωρεάν θέση στάθμευσης, και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε τους τύπους δωματίων μας.

Δωμάτια

Έχουμε 3 τύπους δωματίων για κάθε περίσταση

Δίκλινο Δωμάτιο

Το Δίκλινο μας Δωμάτιο είναι 20 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 ενήλικες και 1 παιδί (μέχρι 7 ετών) σε ένα διπλό κρεβάτι και ένα ράντζο.

Τρίκλινο Δωμάτιο

Το Τρίκλινο μας Δωμάτιο είναι 26 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 ενήλικες και 1 παιδί (μέχρι 7 ετών) σε ένα διπλό κρεβάτι. ένα μονό καναπέ κρεβάτι και ένα ράντζο.

Οικογενειακό Δωμάτιο

Το Οικογενειακό μας Δωμάτιο είναι 35 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 ενήλικες και 1 παιδί (μέχρι 7 ετών) σε ένα διπλό κρεβάτι. δύο μονά κρεβάτια και ένα ράντζο.

Scroll to Top